logo reserveringssysteem

USC Padel

Handleidingje padelabonnement kun je ook gebruikmaken van de tennisbanen. Check tennis!

- Reserveer je voor het eerst een padelbaan bij USC Tennis & Padel registreer je dan eerst en stel een wachtwoord in via je welkomsmail.

- Klik op de button "Beschikbaarheid" om alle beschikbare padelbanen in een oogopslag te bekijken.

- Klik op beschikbare tijdstip om de baan te reserveren.

* Klanten zonder een geldig abonnement moeten altijd via de intercom bij het draaihek toegang krijgen tot het park.

LET OP: Het is alleen mogelijk om rackets te huren/ballen te kopen tijdens openingstijden van de USC Tennis & Padel balie (Ma-vr van 17.00u - 22.00 uur). Extra Registreren
Als je voor de eerste keer een reservering wilt maken dient je je eenmalig te registreren. Je vult je naam, adresgegevens en e-mailadres in. Je ontvangt een link op het opgegeven e-mailadres om uw wachtwoord in te stellen.

Inloggen en wachtwoord opvragen
Om een reservering te maken dien je ingelogd te zijn. Je kunt inloggen door op "Inloggen" te klikken. Wachtwoord vergeten? Klik dan op "Inloggen" en vervolgens op "Wachtwoord vergeten" om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Een reservering maken
Om een baan te reserveren zoek je eerst in het "Weekoverzicht" een beschikbare tijd (groene blokken). Selecteer de tijd, klik op het blok met je linker muisknop. Ook is het mogelijk om direct via de knop "Reserveren" een baan te reserveren.

Annuleringsvoorwaarden

-Het annuleren van je padelbaan als je (toch) niet kan komen spelen is verplicht. Dit geldt ook in geval van slecht weer.

-Een gereserveerde baan kan tot uiterlijk 24 uur van te voren kostenloos worden geannuleerd. Er vindt dan een refund plaats van het gehele bedrag minus 1 euro administratiekosten.

-Terugstorting vanuit de betaalprovider vindt plaats binnen 3-5 werkdagen.

-Bij 'slecht' weer vindt er geen restitutie plaats. Indien de baan niet bespeelbaar is vanwege plasvorming wordt de reservering kosteloos verplaatst naar een ander moment. De huurder moet hiervoor contact opnemen met de balie van USC tennis & padel via tennisenpadel@uscsport.nl.

-We werken met een no show fee systeem: dit betekent dat als je niet (tijdig) annuleert er een no show fee kan volgen van €3,- (of 2 weken niet reserveren). We gaan eerst lief waarschuwen.

 

Waarom ik niet kan inloggen?
Indien je bij het inloggen een foutmelding krijgt kan dit twee oorzaken hebben:
1. Je hebt nog geen account. Als je voor het eerst op deze site een baan wilt huren heb je een account nodig. Om een account te maken klik je op registreren.
2. Je wachtwoord werkt niet. Klik hier om je wachtwoord opnieuw aan te vragen.